09 januari 2007

Tillbaka i Bangkok

Nu har vi checkat in och fatt oss en god middag pa stan intill hotellet. Vi akte med en helkul taxichaffis fran flyget som pratade engelska hellre an bra. Det som inte gick med spraket gick med andra ljud och gester. Full fart pa pratet fran flygplatsen och in till Bangkok. Vi fick lara oss mycket om olika egenheter folk fran olika lander har, bygnader i Bangkok, populara idrotter mm (tror vi...).

I morgon blir det en svang pa MBK (ett av de storre shoppingcentran i stan). I ovrigt tar vi det nog ratt lugnt. Man ska enligt UD fortfarande undvika folksamlingar i Bangkok (hur nu det ska ga till). Enligt Bangkok Post och andra vi pratat med har man vidtagit manga sakerhetsatgarder sa man kan nog kanna sig trygg. Det ar nog storre risk att man blir pakord av en Tuk-Tuk.

I morgon ska vi forsoka lagga ut lite bilder. Bla kommer det en del bilder pa apor. Barnen matade apor for fullt pa stranden i gar eftermiddag. De ville aldrig ga hem till hotellet. Varje eftermiddag kommer det mangder med smaapor ner till stranden for att dricka vatten ur en back, bada och fa mat av tokiga manniskor som ger bort mat. Aporna kom och tog emot mat direkt ur handerna. Det var helt overkligt.

Westmankramar till er alla

3 kommentarer:

  1. Hej på Er!

    Oj, oj... vad tiden går fort. 2 dagar kvar och sedan är ni hemma i Stöcke igen!! :-)

    Såg att ni hade 30 grader varmt just nu. Här är det typ 0 grader och mulet. Det regnade hela gårdagen, suck!! Men, förhoppningsvis tar ni med er finvädret hem!! =)

    Förstår att ni inte vill lämna Thailand... men vi här hemma vill i alla fall att ni ska komma hem!!

    Ni är efterlängtade...

    Erbjudandet står kvar om skjuts på fredag... hör bara av er så jag vet vilken tid det handlar om.

    Njuuuut av sista dagarna där nere.

    KRAM

    //Marika

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen (12/2)Mona
    Här hemma är allt OK. Ni ser ut att ha det bra där Ni är men vi vill nog att ni kommer hem snart.
    Kram kram
    Lasse, Gullevi mf.

    SvaraRadera
  3. Hej snyggingar!
    För det lär ni ju vara nu när ni kommer hem till oss alla blekfeta norrlänningar. Det har gått jättefort och vad jag förstår kommer ni hem redan imorgon. Grattis på födelsedagen då Mona - om bara ett år till är du ju gumma och blir jämlik med gubben Lars. Vi ses så snart ni hämtat er från jetlag och annat.

    Kramar från Yxvägen!
    via Ullis och Amanda

    SvaraRadera