01 januari 2007

Gott Nytt Ar!

Gott Nytt Ar pa er alla vanner!

Vi har tyvarr inte kunnat skriva pa nagra dagar da internet har legat nere. Vi fick precis hora om oroligheterna i Bangkok. Vi ska halla koll pa detta och sedan far vi bestamma hur vi gor med var Bangkok-vistelse. Forhoppningsvis hander inget mer.

Vi hade en underbar nyarsafton har i Khao Lak. Barnen var med i tavlingar och vann da en massa gosedjur (vet inte hur vi ska fa med allt i packningen). De fick ge bort nagra till de som jobbar har. Sedan serverades en god thai-buffet med en massa mumsigt. Darefter var det underhallning fram till tolvslaget. Det firades med ett fantastiskt fyrverkeri vid stranden och slutligen skickade man upp hur manga eldballonger som helst. Det var nog kvallens hojdpunkt! Det enda som saknades den har kvallen vara alla nara och kara. Kandes konstigt att vara utan er, men ni fanns i vara tankar.

Dagen innan nyarsafton var lite dramatisk da Linnea brande sig pa en brannmanet. Det gjorde riktigt ont men som tur var finns det vinager och citron. Vi baddade i massor och innan kvallen var slut var hon pigg och kry igen. Tilde och jag brande oss ocksa, men mycket mindre. Lars klarade sig fran brannmaneterna, men han ar attackerad av myggen. Jag tror aldrig han har haft sa mycket myggbett nagon gang. Tur att det finns xylocainsalva!

Nu ar klockan snart tio pa morgonen nyarsdagen. Vi har precis atit frukost och nu ska vi dra vidare till Kolanta.

Kramisar fran Mona & co

1 kommentar:

  1. God fortsättning!!

    Vi saknar er här hemma oxå!! Men inser att tiden går otroligt fort... och nu är ni ju snart hemma igen!! :-)
    Måste säga att det är skönt att ni har lamporna tända i huset i alla fall, då blir det inte lika uppenbart att ni är borta, varje gång man åker förbi..!!

    Njut sista dagarna av er resa och se till att hålla er i från oroligheterna!!

    2 dagar kvar Lars... *blink*

    KRAMAR till Er alla från

    //Marika & barnen

    SvaraRadera