27 december 2006

Lugnet i Khao Lak

I gar kvall kom vi fram till Khao Lak. Vi bor 5 km norr om "stan" pa Similana Resort. Ett riktigt kanonstalle! Nya frascha bungalows (av forklarliga skal....). Lugnt och skont pa stranden, fin pool och trevlig personal. Har blir det skont at slappa nagra dagar.


Vi kom hit pa 2-arsdagen av tsunamin och pa stranden i Khao Lak skickade de upp massor med sma eldballonger. Det var vackert.

Barnen plockar snackor for fullt och badar dagen lang. Har stannar vi till den 1:a da vi aker soderut. Malet ar Ko Lanta, men vi kanske stannar nagon dag runt Krabi pa vagen ner.


Hoppas ni har en riktigt skon vinter dar hemma och inte for mycket tovader.


Mona langtar efter Ullas Janssons Frestelse sa det varker. Det blev lite skralt med julmaten har nere.

6 kommentarer:

  1. Hej vänner!

    I Umeå är det kyligt värre så passa på att njut av värmen där nere och Mona; glöm Jansson och frossa i allt det goda där nere :-) Om ni girar förbi Krabi och vill unna er en natts lyxig vistelse eller så där, så kan jag varmt rekommendera Sheraton. De har en privat strand som är underbar och man känner sig så där härligt kolonialkärringsaktig men det kan det vara värt!

    Många kramar till er från mig!

    SvaraRadera
  2. Hej på er nere i paradiset.
    Här har vi fått mängder med snö (2 cm).
    Hoppas att ni har fått bättre väder nu. Om ni ska åka till Au Nang så skulle vi vilja tipsa er om ett anorlunda och roligt hotel, närmare jungeln kommer ni inte. Det heter Solmkit buri resort och ligger vid stora vägen som går ner rakt mot stranden och mittimot Mc Donalds.

    Ha det bra i värmen.
    Micke, Annakarin och Frida

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Det är nu nyårsafton nere hos er...Här är det fortfarande den 30/12. Det är 3 plusgrader och det SPÖregnar!!! Vi har just kommit hem från bion, vi såg Göta Kanal 2, Den var rätt rolig faktiskt, vi spanade efter "smultronstället" i Söderköping men de passerade nog aldrig den slussen...Imorgon ska vi fira nyårsafton hos Wangdells och Jörgen ville ordna allt, mat och dryck osv. så vi behöver inte göra något....Vilken otur.=) Men det kommer att vara några som saknas! Första nyår på NIO år utan er.... Hur ska det nya året då firas? Vi skålar för er när klockan slår 00! Gott Nytt År!!!!
    Kramar i massor Bayarna

    SvaraRadera
  4. Gott nytt år på er vänner!
    Det är nyårsaftonsmorgon och i går kväll och i natt regnade all snö bort för oss. Regnet stod verkligen som spön i backen! Ni verkar ha det härligt i Khao Lak! På TV visade de en cermenoni när de släppte iväg eldballonger på 2-årsdagen - det var nog från Khao Lak. Vackert var det. Är ni fortfarande sugna på Janssons frestelse när ni kommer hem, så finns det en halv form infrusen hos fam Haake-Johnsson. Ullis Janssons är det heller inget fel på, även om min troligtvis inte kan mäta sig med Ullas :-)

    Njut och ha det gott!

    Nyårskramar från Yxvägen!
    via Ullis

    SvaraRadera
  5. Hej,vi vill bara säga Gott Nytt År och skicka tusen kramar från oss!

    SvaraRadera
  6. Hej
    Skönt att ni har det bra. Det har varit lite oroligt i Bankok, enligt nyheterna.
    Vi har haft en bra jul i Göteborg och ska nu äta nyårsmat hos Ruth.
    Ha det så bra och Gott Nytt År.
    Alla hälsar. /Jan

    SvaraRadera