24 december 2006

God Jul!

Klockan ar snart tio pa kvallen och vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en god middag. Vi har varit och kopt lite god choklad som vi tankte smarra i oss pa var uteplats. Det ar 33 grader varmt sa vi maste ata den snabbt sa att den inte smalter.

Tanken var att vi skulle bo pa Green Papaya Resort nagra natter, men det blev inte sa. Vi ringde till dem igar och ville tidigarelagga var vistelse dar. De sa att det var helt ok, men nar vi kom dit idag ville de ha 30 000 baht av oss (= ca 6 000 kronor). Vi tackade da for oss. Nu ar vi i Phuket istallet och bor pa ett jattehaftigt hotell med massor av pooler och nara till stranden. Har blaser det ingenting sa forhoppningsvis blir det mycket bad och sol imorgon. Har stannar vi nu tva natter innan vi aker vidare till Khao Lak.

Det kanns lite markligt att inte vara tillsammans med alla er i familjen idag, men vi tanker jattemycket pa er. Jag saknar ocksa sillen, men den far jag kanske smaka nar vi kommer hem. Hoppas ni alla far en riktigt fin julafton!

Tusen kramar och tankar fran Westmans

2 kommentarer:

  1. GoD JuL på er alla och ett jättestort TACK till er tomtenissar för min superfina julklapp :)
    Nu har vi sett Kalle, ätit gott, fått klappar av tomten så nu ska vi bara luta oss tillbaka och mysa med lite glögg och pepparkaka...
    Ha det fortsatt bra...vi är jätteavis på er...
    Kram Erika
    P.S Mikael hälsar och tackar så mycket för julklappen D.S

    SvaraRadera
  2. God Jul på er!
    Här är juldagsmorgon och tyst det är i huset, förutom Alvin som leker med sina nya julklappar. Hoppas ni fick en skön avslutning på julafton med er ev. kladdiga choklad.

    Vilka fina kort ni har tagit - jag blir sugen att joina er...drömma kan man ju.

    Ha det gott i fortsättningen!
    Kramar från Ullis, Matte, Amanda, Maja och Alvin.

    SvaraRadera