14 december 2006

I Bangkok

Nu ar vi antligen framme i Bangkok. Resan har gatt jattebra. Tilde sov som en stock nastan hela flygresan. Vi har precis avslutat en spannande taxiresan in till hotellet och checkat in. Klarar man en taxiresa har, klarar man nog det mesta... Hotellet ar bra med ett enormt rum for oss fyra. Vi kan nastan tappa bort varandra i rummet. Swimmingpoolen uppe pa taket kommer att behovas imorgon. Det ar trettio grader varmt nu nar vi skriver detta. Hoppas allt ar bra med er dar hemma. Vi skriver snart igen. Kramisar Mona

10 kommentarer:

  1. Kul att ni har kommit fram..här hemma har det blivit lite kallare men ännu ingen snö.

    //Anders

    SvaraRadera
  2. Så skönt att resan gick bra, vi har tänkt på er! Är hemma idag för att Jesper är sjuk. Stor kram till hela familjen!

    // Annika och Jesper

    SvaraRadera
  3. Oss lurar du inte, vi vet att ni är i Luleå!! :-D

    SvaraRadera
  4. Härligt för er att ni äntligen är på gång. Sant som ni säger, klarar man en taxiresa i Thailand så klarar man det mesta.
    Hoppas att ni får samma underbara resa som vi fick. Kommer att följa bloggen idogt och längta tillbaka. Får man beställa många bilder så man får sukta lite.
    AK får nog komma hem för permis på fredag, blir alltså inte utskriven. Hon mår dock bättre för var dag, så det går åt rätt håll. Kram till er alla. Micke.

    SvaraRadera
  5. Skönt att höra att ni är framme och att allt gått bra...
    Här i Lycksele snöar det för fullt så vi kanske får en vit jul ändå :)
    Kram Erika

    SvaraRadera
  6. Det va ju bra att ni kom fram helskinnade. Här snöar det och är -6 grader. Leo m fam. hälsar

    SvaraRadera
  7. Vad skönt att höra att ni kommit fram välbehållna. Jag och barnen ser fram emot att följa er resa via bloggen... KRAMAR till er alla... //Marika

    SvaraRadera
  8. 30 grader. Helt okej för att vara i december! Låter härligare med en pool på taket än en i källaren, som dom har i Västsverige just nu. Simma lugnt!
    Kicki (krax, krax)

    SvaraRadera
  9. Va´härligt Ni verkar ha det......
    Vi undrade just hur ni hade det.

    Vi väntar på att Johan skall komma hem i kväll. Först då kommer julkänslan. Han har för övrig fått jobb!! Han börjar den 2:a januari.

    Ruth hälsar till er alla. hon är hos oss i helgen.

    Ni lägger väll ut några bilder ?

    Per, Helen och Patrik

    SvaraRadera
  10. Ja, vad ska man säga...det låter helt underbart. Själv väntar vi på lite julkänsla (kommer den med snön, eller?) och försöker få inspiration till städ och julklappsinköp. Och i väntan på det är det ju mycket trevligare att tänka på hur härligt ni har det!

    Kram från Snickargatan!

    SvaraRadera