19 december 2006

Ridning pa elefanter

Hej!
Igar hade vi annu en lugn dag vid stranden. Tyvarr blaser det sa mycket sa man far inte bada. Det har varit rod flagg varje dag sedan vi kom. Pa kvallen akte vi till en stormarknad dar man kunde handla hur billigt som helst. En linne till barnen kostar cirka 8 kronor. Gissa om Linnea tyckte att hon hamnat i paradiset!

Idag har vi varit pa en liten utflykt och ridit elefanter. Alla tyckte det var roligt utom jag. Jag tyckte att det var lite laskigt. Jag var glad nar vi fick kliva av. Darefter blev det en kort promenad i djungeln upp till ett fantastiskt vattenfall. Ni kan se sjalva pa bilderna.

Under dessa dagar har vi lart kanna en israelisk familj som bor i Kina. Tillsammans med dem fick vi fira var forsta Hannukka ikvall. De tande ljus och sjong nagra sanger. Vi forstod ingenting men det var trevlig anda.

Klockan ar nu strax atta pa kvallen. Vi tanker avsluta med en fruktdrink och en bananpannkaka. Imorgon aker vi vidare till norra delen av Koh Samui. Dar ska det blasa mindre sa forhoppningsvis kan vi bada i havet.

Skot om er allihop. Tusen kramar och tankar fran Westmans

3 kommentarer:

  1. Hej! :)

    Vill också ha värmeee, här i Lycksele snöar det och är kallt, var -18 idag! Modigt o rida på elefanter, vet inte om jag hade vågat det. Haha, eller joo :)ha det super bra! kramisar sofie

    SvaraRadera
  2. hej min favvofamilj :) kul att ni har det bra och att pepparkaksfärgen redan börjat komma :) mona, du får ta reda på hur man gör dom där bananpannkakorna så vi får smaka :) kul att ni tyckte om dom, tilde sa ju att såna tycker hon inte om. haha :)men ha det jätte bra! mamma och ulf hälsar så mycket! vi hörs snart, kram kram frida.

    SvaraRadera
  3. Hej, Vad härligt ni ser ut att ha det! Vad roligt att se din familj på bild, Mona. Här har vi haft frost iaf. Tur att vi ska fira jul uppe i Kiruna (75 cm snö) eftersom de har lovat +8 till julafton här nere. Ska på lunchmöte/förhandling med Henrik Johnsson ang kongresslokalerna i maj. Håll tummarna! / Kram Birgitta Mäki

    SvaraRadera