23 december 2006

Blasigt....

Har ute pa lilla on Koh Pangan ar vi utsatta for nordostvindarna som ger blasigt vader och ganska mycket vatten (= smal strandremsa). Darfor ska vi ta oss over till Khao Lak som ligger pa vastra sidan av Thailand lite tidigare an planerat. Tva dagar till blir det pa Phangan, fran i morgon pa ett nytt stalla: Green Papaya Resort dar vi hade en bokning sedan tidigare. Sedan tar vi oss over till Khao Lak den 26:e.

Har pa stranden Hat Yao ar det trots vinden varmt och skont. Idag hade vi bra med sol halva dagen. Vi har ocksa hittat en kanontrevlig restaurang pa stranden en bit bort dar vi ater, umgas lite och spelar spel med de som ager stallet. De har en dotter som heter Hai som ar 6 dagar aldre an Tilde. Hai ar en hejare pa Domino!

I kvall blir det nog ocksa nagra omgangar Domino. Sedan packar vi rygsackarna och drar vidare i morgon bitti.

Vi fick tips pa ett kanonfint stalle uppe pa Koh Samet. Sa kanske vi avslutar dar istallet for Koh Lanta. Vi far se lite senare hur vi gor.

Varma halsningar fran Koh Pangan.

3 kommentarer:

  1. God Jul på er! Ni är ju lite före oss och sitter kanske nu och äter julmiddag? Det är säkert ingen skinka eller gravad lax där nere? Här i Åsele är det +3 grader och inte mycket snö. Vi ska snart åka till Per´s pappa för att äta lite jullunch och barnen ska få julklappar. Sen väntar Kalle och efter det ännu mer julmat i väntan på tomten...=) Vi saknar er och längtar tills ni kommer hem! Kram Annika, Per, Linneá och Jesper

    SvaraRadera
  2. God Jul på er alla! :)
    Farfar, Gullevi, Leo, Jens, Emilia, Gustav, Pappa, Sofie & Tobias, o förstås jag hälsar åt er. Hoppas ni får en jätte bra julafton. Vi sitter och väntar på att kalle anka ska börja, julstämning +8 grader. Men mer snö än ni har vi allt;) haha. Många kramar, frida med högen :)

    SvaraRadera
  3. God jul önskar hela familjen sundin + mormor/farmor ruth och micke. Här är det regnigt och igår hade vi strömavbrott pga blåst! (det var ganska mysigt att sitta i sterainljusets sken). vi har ingen snö och 9 + grader men vi har det jättebra.
    Ha det jättebra på Green Papaya resort. Det låter exotiskt.
    Vi hörs!
    /fam sundin och mormor ruth

    SvaraRadera