16 december 2006

Koh Samui

Hej alla vanner! Vad roligt att ni ar sa manga som skriver till oss. Jag blev jatteglad av att lasa alla kommentarer.

Det ar lordag och klockan ar sju pa kvallen. Vi ar i Koh Samui och bor i en jattemysig bungalow alldeles vid stranden. Vi lamnade Bangkok igar kvall och tog nattaget till Suratani. Det var en upplevelse. Tilde sov som en stock, precis som vanligt. Linnea hade daremot svart att sova sa hon ar trott ikvall.

Nar vi kom fram till Suratani akte vi buss till baten som skulle ta oss till Koh Samui. Bussresan var en enda lang rakstracka. Det ar nog den rakaste vag vi har akt. Batresan gick bra. Ingen blev aksjuk och det var skont.

Nu ar vi alltsa i Koh Samui och har det bara bra. Nar vi kom fram var alla trotta. Lars och barnen lade sig och vilade. Jag gick pa Spa och fick behandling for hela kroppen. Det ar nog forsta gangen jag fatt skrubbning bade under armhalorna och rumpan... Kanner mig som en ny manniska. Nu har vi precis atit en god middag och njuter bara av stammningen och alla manniskor.

Vi har faktiskt lite julstamning har. De har satt upp en massa julgransbelysning i palmer och andra trad. Det ser lite konstigt ut men samtidigt ar det mysigt. Vi har det hur bra som helst men samtidigt saknar vi er alla darhemma. Annika, jag onskar att du var har. Det hade varit toppen. Anna-Karin och Frida, tack for tipset om bananpannkaka. Det var hur gott som helst!

Jag hoppas att ni alla har det bra. Vi skriver snart igen. Tusen kramar och tankar fran Westmans genom Mona.

7 kommentarer:

  1. Hej

    Tala om kontraster - har varit och tittat på skidtävling på riktig snö. På tal om julstämmning - nu flyger det ett tiotal plan per dag över Lycksele till tomten i Rovaniemi.
    Hälsningar från oss alla

    lasse

    SvaraRadera
  2. Håller med Lasse ang kontraster, själv har man varit och fixat de få julklapparna man var tvungen att fixa. Enormt mycket folk på stan...ingen snö bara mörker. Har ordnat allt inför vår resa och känner att man blir avundsjuk för att vi inte åkte en vecka tidigare :)

    Alla Lidgrenare hälsar.

    SvaraRadera
  3. Hej
    Skönt att resan gått bra.
    rebecka hälsar så mycket till Linea och Tilde.

    /Jan

    SvaraRadera
  4. Det är lugnt Mona, jag tar bussen... Saknar er också!! Känns konstigt att vara utan er en hel månad...Kram Annika

    SvaraRadera
  5. Hej våra älskade vänner,

    Vad skönt och höra att allt har gått bra! Vi har tänkt på er mycket sen ni startade resan. Här har vi födelsedag, god mat och drömmar om Thailand 2008, en 30-års dag, en 60 års dag och en 35 års dag. Det är väl allt nåt att fira:)
    Hälsa tjejerna de största kramarna som finns i världen. Ikväll har vi tänkt mycket på vad tom julen kommer att vara utan er. Vi är ju så vana att alltid vara tillsammans.
    Hursomhelst, njut av varje sekund! Thailand är underbart. Det har ni säkert redan upptäckt:)
    Det känns jättetomt..... redan
    Stor Kram
    Lina, Ewa, och Jocke

    PS. Lina och Jocke läste Tildes julkort och tyckte det var helt underbart!

    SvaraRadera
  6. Kul att det gick bra ner till Samui.
    Njut av en underbar ö och passa på att använda internet innan ni åker över till Kho Pangan och Haad Sallad beach. Vi bodde på samma strand och internet stället hade en mycket tveksam uppkoppling. PS. vi bodde på resorten som ligger närmast er. (Haad Sallad beach resort)Ha de. Degerlund´s

    SvaraRadera
  7. Julstämningen stiger när vi vaknade till frost i gräset. T o m långkallingarna åkte på (dock inga blommiga Lars, så du kan stoppa undan Viagran:-))Fullt ös på julskivorna och snart är det dax för grannens glöggpanna men era öden och äventyr lockade. Det verkar alldeles UNDERBART. Hoppas att ni tar ett snorkeldyk från Jeppis och mig. Har ni några sjögurkor och Nemofiskar? Kramisar Mostra & Jesper

    SvaraRadera