09 januari 2008

Magic Kingdom

När jag skriver detta har redan resten av familjen knoppat in fyllda av upplevelser. En dag på Disney world's Magic Kingdom går utanpå det mesta. Tilde uttryckte det bäst med egna ord: "Det är precis som att vara i en saga mamma".

Vi checkade in på Magic Kingdom 09:00 och stängde stället efter kl 20. Det är perfekt att vara här i januari eftersom det är lågsäsong och inte lika packat med folk. Nu var det sällan mer en 15 minuters kö till olika attraktioner. Ändå hann vi inte med riktigt allt, men trötta i benen gick vi mycket nöjda hem efter dagen. Gick och gick förresten... här bli man transporterad och avsläppt några 10-tal meter från bilen (vi glider omkring i en Chevy Trailblazer. Är man i USA så är man :-) ). Imponerande logistik att kunna ta hand om alla dessa människor så effektivt. I Sverige skulle det ha varit trafikkaos.

Det har varit en händelserik dag med massor med intryck. Allt är otroligt påkostat och stort. Avslutningsshowen med musik och fyrverkerier (kolla in bilderna) var otroligt mäktig! Fyrverkeriet var synkat med musik och berättelser. Jag visste inte ens att det givk att göra något sådant.
Vädret är så bra det kan bli. 26 grader dagtid och i eftermiddag kom det några välkomna moln som gav lite svalka.
I morgon är siktet intställt på Animal Kingdom.
Här finns några bilder från dagens aktiviteter: http://www.flickr.com/photos/molawe/sets/72157603673991559/
Tjejerna skulle säkert hälsa ifall de var vakna
//Lars
PS. Nisse: Hälsa Ulla. Skönt att höra att operationen verkar ha gått bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar