06 januari 2008

Söndagmorgon...

God morgon alla vänner! Klockan är 08.00 här i New York. Vi har nog inte vant oss med tidsomställningen ännu och vaknar därför ganska tidigt på morgonen.

Igår kväll gick vi ned till Times square för att bland annat få i oss lite mat. Trots att det var kväll och mörkt ute var det som att gå omkring i dagsljus på grund av alla enorma neonskyltar. Det var hur häftigt som helst.

Detta är vår sista dag i den stora staden. Vi har tänkt ta oss ned till södra Manhattan och China Town, Ground zero mm. Det ska bli spännande.

Imorgon bitti åker vi vidare till Orlando i Florida. Det ser ut att bli rikigt fint väder och varmt, omkring 27 grader! Jag har dock en känsla av att det inte kommer att bli så mycket tid att lata sig i solen. Orlando består endast av en massa nöjesparker och inte minst så finns ju Disney World där. Gissa var flickorna kommer att vilja vara hela tiden!

Jag hoppas att ni alla mår bra där hemma och att ni saknar oss bara lite grand....

Många kramisar från Mona.
(övriga gänget hälsar så mycket)

2 kommentarer:

  1. Det känns bra att ni mår gott. Att det är svårt att välja mellan alla intressanta platser förstår vi nog. Här hemma är allt bra och Ulla gruvar för tisdagen . I morgon bitti far vi till Umeå så i morgonkväll ser vi till erat hus.
    Tilde: Juniorerna fick silver i Ishockey. Snart är du kanske med o fajtas där. Kramar till er alla från oss
    Mormor i Nils

    SvaraRadera
  2. Hej på er!
    Måste bara säga att det känns helt sjukt att sitta och titta på fotografierna från New York - allt är så extra-extra att det nästan känns som fiction. Den där leksaksbutiken t ex såg ju helt "spejsad" ut. Hoppas ni får det fortsatt bra - nu i sommarvärmen. Här är det äntligen lite mer vinter och snöande - något måsta man ju själv ha att se fram emot.

    Kram-kram
    Ullis och gänget.

    SvaraRadera