05 januari 2008

Två dagar i NY

Nu har vi hunnit med 2 dagar i New York. Hittills har vi hållit oss Midtown. Vi bor kanonbra på 7:e avenyn ett kvarter från Central Park, 5 minuters promendad ner till Times Square.

I går var det -7c så det första vi gjorde var att köpa leggings och varma tröjor till tjejerna. Brrr.. (och nej, The Naked Cowboy var inte ute). Gårdagen inleddes på B&H Photo & Video nere vid Penn Station. En helt overklig upplevelse. Världens största fotoaffär är en upplevelse i sig. Men mycket fina och jämförelsevis billiga saker fanns det...

Efter B&H gick vi 5:e avenyn upp och shoppade loss. Mona hittade fina saker på Banana Republic. Tjejerna gillade Disney Store. Allt är liksom lite större här..... Här var det kramkalas med Puh och Nasse. Tilde köpte sig en Janne Långbenmössa.

När det började mörkna kom vi lägligt till julgranen vid Rockefeller Center. Där var det spolad is och folk som köade långt för att åka lite skridskor så där på NY-vis. Vingligt och sakta i cirkel runt planen.

Idag tog vi oss upp i Empire State Building. Det var läckert att se staden från 86:e våningen. Mona shoppade loss en väska på Macys och prutade till sig 40% rabatt trots att det var ordinarie pris. Den storyn får Mona berätta senare (och Annika: observera att väskan har belysning när man öppnar den....!!!).

Nu är fötterna ömma och vi pustar ut lite på hotellrummet innan vi tar oss lite middag. Ikväll tänkte vi hinna med Times Square så vi får se det i kvällsmörkret.

Här finns lite bilder från våra dagar i New York http://www.flickr.com/photos/molawe/sets/72157603645175221/

1 kommentar:

  1. Tilde, kan inte jag få byta din snygga Goffy hatt mot min guldhatt? //Per

    SvaraRadera