12 januari 2008

Närkontakt med delfiner

Idag hade vi en toppendag på Sea World i Orlando. Ojojoj vilka läckra shower de har med späckhuggare och delfiner! Sea World var toppenbra. Fin park med högre mysfaktor än Disneys parker och inte fullt så kommerisell (även om det också här går 3 souvenirbutiker per attraktion).

Mona fick mata delfiner idag och klappa och känna på dom. Det var en mäktig upplevelse som nog bara kan toppas av Monas högsta dröm: Att få simma med delfiner. Delfinerna spexade och hade sig för att få mat. Riktigt kul att få komma så nära djuren.

Efter Sea World knappade vi in hotellet i Fort Lauderdale i GPS:en (borde vara lag på såna för turister, ovärderlig pryl) och rullade söderut. Det är lite annorlunda att köra bil längre sträckor här i USA. Vi körde nästan 10 mil utan att röra farthållaren.... Och vägen svängde någon gång per mil. Det gäller att hålla sig vaken.

Väl framme i FT Lauderdale var Linnea och tilde trötta och knoppade direkt. Hotellet ser bra ut (även om vi inte pyntade upp de 200$ extra det kostar att få havsutsikt..). I morgon blir det nog en slappardag efter intensiva Orlando.

Här finns lite bilder från Sea World: http://www.flickr.com/photos/molawe/sets/72157603697647951/


Resten av familjen har somnat men hälsar säkert ändå

//Lars

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar