19 april 2010

Bangkok...

Nu har vi gjort kväll på Narai Hotel i Bangkok. Tilde konstaterade nyss att hon var för trött att för att spela på sin iPod Touch (!) och slocknade 3 sekunder senare. Resan hit har gått bra. Konstigt nog verkar alla taxichaufförer som kör mellan Suvarnabhumi och Bangkok prata engelska hellre än bra. Även denna gång fick vi en chaffis som surrade konstant från flygplatsen till hotellet och jag fattade ungefär en tiondel. Men vi hade trevligt ändå :-)

I morgon tänkte vi ta oss en sväng till MBK om allt fortfarande verkar lugnt i det området. Vi ska kolla med hotellet vad de säger, men de senaste dagarna har det varit lugnt. Det är väldigt lugnt på Silom Road där vi bor just nu. Om det verkar bli oroligheter ligger vi lågt. Men så länge man inte hamnar mitt i en demonstration ska det inte finnas något att oroa sig för.

En annan krydda i tillvaron just nu är askmolnen. Just nu vekar det som om vårt flyg (torsdag 00:10 lokal tid) blir inställt, men samtidigt lär det pågå diskussioner om lättnader i restriktionerna i EU, så vi får väl se hur det blir. Vi bor i alla fall bra på Narai så det går ingen nöd på oss. Något definitivt besked lär vi inte få förrän den 21:a.

Sawasdee Kap!

 

Narai Hotel, 222 Silom Road

Visa Bangkok på en större karta

1 kommentar: