15 december 2012

Snabbvisit i Bangkok

Det är nåt speciellt med den tryckande värmen och den lite sötsura doften som slår emot en när man kommer till  Bangkok. Men jag gillar det. Kroppen känner direkt att det är semester och lata dagar på gång. Flyget hit gick jättebra. Perfekt att flyga ut på eftermiddagen, få en timmes bensträckare i Doha och sedan somna för natten på flyget mot Bangkok. Tjejerna somnade innan vi ens hade lyft och vaknade till frukost.

Väl i Bangkok mötte våra vänner Ann-Lo och Eva upp på järnvägsstationen och vi checkade in på hotellet. Vi har hittat ett helt OK budgethotell på gångavstånd från centralen (250 SEK/natt kan man ju inte klaga på). 07:00 i morgon bitti åker vi vidare över till Siem Reap i Kambodja. Vi tänkte först ta tåget, men det blir en minibuss istället bokad på en liten resebyrå. De ser även till att en taxi möter upp och tar oss från gränsen till Siem Reap vilket känns skönt så slipper vi krångla med det.

Vi hann t.o.m. med en sväng till MBK för inköp av flipp-flopp och några t-shirts. Lite thaikäk i en liten glugg till restaurang till middag och lite kycklingspett ute på gatan till kvällsmat hann vi också med. Nu är vi trötta efter en lång dag och vilar upp oss inför morgondagen. Poolen på Frangipini Villas i Siem Reap hägrar!

Nu måste jag få ordning på luftriktningen på AC:n innan vi viker in för kvällen.

Ha de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar